Vanliga frågor och svar


Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får in från säljare och föräldrar. Klicka på frågan så får du svaret!

Hittar du inte svaret på det du undrar här är du varmt välkommen att kontakta Säljservice, så hjälper de dig!

Var skickar jag in min order på hemsidan?

Orderläggningen på hemsidan öppnar den 27 september, då hittar du "Lägg din order" på Mina sidor när du loggat in. Fram till dess kan du registrera din försäljning i din kundlista som du också hittar på Mina Sidor.

Var hittar jag mitt säljarnummer?

Säljarnumret hittar du på beställningssedeln i säljmaterialet du fått hemskickat. Säljarnumret står i adressfältet strax ovanför namnet på personen som fått materialet hemskickat. Hittar du det inte eller har slängt beställningssedeln kan du maila Säljservice namn och hemadress så söker de fram säljarnumret åt dig.

Måste jag anmäla mig innan jag börjar sälja?

Nej, du behöver inte anmäla dig, det är bara att börja sälja.

Kostar det mig någonting att bli jultidningsförsäljare?

Nej, det kostar ingenting att sälja jultidningar och vi på Jultidningsförlaget betalar fraktkostnaderna för jultidningarna när de skickas till dig.

Hur lång tid tar det innan jag får jultidningarna efter att jag skickat in min beställning?

Det beror på när du skickar in beställningen. Vi har som mål att du ska ha dina varor efter ca 12-14 dagar. Vi börjar leverera jultidningsbeställningarna i oktober.

När måste jag senast skicka in min order?

Senast måndag den 18 november måste du skicka in din order.

Vad ska jag göra om mitt paket med varorna är skadat eller något saknas när jag hämtar det på Posten?

Om något saknas (ej restorder) eller är skadat, gör du en s.k. reklamation till Jultidningsförlaget. Börja med att kontakta vår Säljservice så hjälper de dig. Skulle ditt paket vara skadat när du hämtar det från Postombudet ska Postombudet göra en anteckning om det. Ring sedan omgående till Jultidningsförlaget, du kan också maila oss. Ta gärna ett foto av den trasiga kartongen.

 

När får jag min premie?

Startpremier och premier t.o.m. Grupp 5 ligger normalt i ditt jultidningspaket när det levereras. Om du valt premie ur en högre premiegrupp skickar vi din premie så snart vi fått din betalning registrerad. Tillsammans med postens leveranstid brukar det ta ca 2 veckor innan du har din premie.

Vad gör jag om någon av mina kunder ångrar sig och inte vill ha boken de beställt?

Du kan skicka tillbaka det dina kunder inte vill ha men kontakta Säljservice först eftersom det kan påverka din förtjänst.

Kontakta oss

Bli säljare

Vad kul att du vill sälja jultidningar! För att börja sälja behöver du ett säljmaterial, många får hem det automatiskt i brevlådan. Skapa ett konto med din mailadress nedan eller logga in med säljarnumret som finns med i säljmaterialet (du hittar det här på beställningssedeln).

Saknar du säljmaterial kan du beställa ett här helt gratis.