Till föräldrar

Att sälja jultidningar är en gammal fin tradition som är lika aktuell idag som när den startade för över 117 år sedan. För många barn har det genom åren blivit en rolig, lärorik och förmånlig hobby.

Om du själv har sålt jultidningar så vet du hur viktigt det är att sälja produkter från ett stort och välkänt förlag som erbjuder det som kunderna vill ha. Vi är Sveriges STÖRSTA* jultidningsförlag – originalet! I vår katalog hittar kunderna de tidningar och böcker de frågar efter som Julstämning, Bland tomtar och troll, Faktakalendern, 91:an, Åsa-Nisse, Familjens kom-ihåg kalender och många, många andra saker. Missa heller inte vårt nya utökade utbud av produkter för hemmet!
* Baserat på omsättning för räkenskapsåret 2021.

Hur går det till?

Det är superenkelt att komma igång! Allt som behövs är en katalog, en kundlista och en penna. Har ni inte fått hem det i brevlådan går det att beställa hem ett komplett säljmaterial här på hemsidan, helt gratis!

Lätt att sälja och lönsamt

När det är lätt att sälja blir det roligt att välja. Ju mer man säljer desto bättre saker eller mer pengar kan man välja. Ditt barn behöver bara sälja för 39 kronor för att välja premie. Dessutom biobiljett i bonus när man sålt för 199 kronor! Erbjudandet gäller t.o.m. 2023-11-21.

Tips på vägen - vi hjälper er

Är det första gången ditt barn säljer? Vi har samlat flera bra säljtips som kan hjälpa till i starten. Vår kundtjänst hjälper gärna till att svara på frågor, ge tips m.m. Du når kundtjänst på telefon 08 - 799 30 30, mail saljservice@jultidningsforlaget.se eller på Facebook.

Behöver ditt barn säljmaterial?

Beställ hem ett nytt säljmaterial idag, beställningar innan kl 12:00 skickar vi samma dag! Du kan också skriva ut julkatalogen och kundlistan direkt på hemsidan. 

Ta webshopen till hjälp

Du vet väl om att alla säljare har en egen webshop där kunderna kan handla direkt? Beställningarna går direkt in i säljarens kundlista på hemsidan. Logga in så hittar du länken och lösenordet som ditt barn kan dela med sina kunder.

Villkor och personuppgifter

Vill du ha mer information om villkoren och hur vi behandlar personuppgifter är du välkommen att läsa mer om det här på hemsidan.

Kontakta oss