Orderläggningen är stängd för i år. Stort tack till alla er duktiga säljare som sålt för oss i år, vi hoppas vi ses nästa år igen! God Jul från oss på Jultidningsförlaget

Orderläggningen är stängd för i år. Stort tack till alla er duktiga säljare som sålt för oss i år, vi hoppas vi ses nästa år igen! God Jul från oss på Jultidningsförlaget

Börja sälja

Att sälja jultidningar är en gammal fin tradition som är lika aktuell idag som när den startade för över 116 år sedan. För många barn har det genom åren blivit en rolig, lärorik och förmånlig hobby.

Om du själv har sålt jultidningar så vet du hur viktigt det är att sälja produkter från ett stort och välkänt förlag som erbjuder det som kunderna vill ha. Vi är Sveriges STÖRSTA* jultidningsförlag – originalet! I vår katalog hittar kunderna de tidningar och böcker de frågar efter som Julstämning, Bland tomtar och troll, Faktakalendern, 91:an, Åsa-Nisse, Familjens kom-ihåg kalender och många, många andra saker. Missa heller inte vårt nya utökade utbud av produkter för hemmet!
* Baserat på omsättning för räkenskapsåret 2020.

Hur går det till?

Det är superenkelt att komma igång! Allt du behöver är en katalog, en kundlista och en penna. Har du inte fått hem det i brevlådan kan du beställa hem ett komplett säljmaterial här på hemsidan. 

Börja nu - först blir ofta störst!

Börja sälja jultidningar på en gång, det är både lönsamt och kul! 

Lätt att sälja och lönsamt

När det är lätt att sälja blir det roligt att välja. Ju mer man säljer desto bättre saker eller mer pengar kan man välja. Läs mer om hur mycket du kan tjäna, pengarna och premierna du kan välja. Du kan välja premie redan när du sålt för 39 kr och när du sålt för 199 kr får du en biobiljett i bonus! Erbjudandet gäller t.o.m. 2022-11-22.

Tips på vägen - vi hjälper dig

Är det första gången du säljer? Vi har flera bra säljtips som hjälper dig igång! 

Behöver du ett nytt säljmaterial?

Beställ hem ett nytt säljmaterial idag, beställer du innan kl 12:00 skickar vi det samma dag! Du kan också skriva ut säljkatalog och kundlista direkt här på hemsidan. 

Ta webshopen till hjälp

Du vet väl om att du har en egen webshop där dina kunder kan handla direkt av dig? Beställningarna går direkt in i din kundlista på hemsidan. Logga in så hittar du länken och lösenordet som du kan dela med dig av till dina kunder.

Kontakta oss